مهاجرت کاری 

یکی از بهترین روش‌های مهاجرتی، مهاجرت کاری است. کشورهایی که اقتصاد قوی، صنعت پویا و نرخ بیکاری پایینی دارند، فرصت‌های شغلی و برنامه‌های مهاجرتی متنوعی را فراهم می‌کنند؛ به طوری که می‌توانند شرایط مساعدی را برای متقاضیان از سراسر دنیا به خود جلب کنند. اگر متقاضی دارای تخصص و مهارت مورد نیاز کشور مقصد و زمینه سابقه کار در آن را داشته باشد؛ خصوصا اگر به زبان آن کشور مسلط باشد، می‌تواند برای مهاجرت کاری اقدام کند. مهاجرت کاری را می‌توان به سه دسته تقسیم کرد:

  • مهاجرت کاری برای اخذ اقامت دائم
  • مهاجرت کاری با جاب آفر
  • مهاجرت کاری بدون جاب آفر   



 
 

1) مهاجرت کاری برای اخذ اقامت دائم

مهاجرت کاری برای اخذ اقامت دائم به ۴ دسته تقسیم می شود: 

 
 

مهاجرت نیروی متخصص

کشورهای کانادا، استرالیا و نیوزلند کشورهایی هستند که برنامه مهاجرتی نیروهای متخصص (Skilled Workers) را پیش‌بینی کرده اند و از این طریق اقامت دائم خود را به اشخاصی که بیشترین امتیاز را در شاخص‌های سن، تحصیلات، سابقه‌ی کار و مدرک زبان اخذ کنند، اعطاء می‌کنند. همچنین داشتن جاب آفر نیز در این برنامه بسیار موثر است. برنامه‌های مهاجرتی نیروی متخصص در سطح فدرال و استانی انجام می‌شود و امتیازمحور است.

مهاجرت نیروی متخصص

مهاجرت از طریق کار آفرینی

کشورهای ایالات متحده، کانادا، استرالیا و نیوزلند برنامه‌های کارآفرینی (Entrepreneur) را نیز برای اشخاص دارای سابقه‌ی مدیریتی و تمکن مالی کافی پیش بینی کرده اند که در زمره برنامه‌های مهاجرت کاری محسوب می‌شود. برنامه‌های کارآفرینی، با هدف جذب مدیران تجاری برای راه اندازی یا خرید کسب و کار و بیزینس در کشورهای فوق انجام می‌شود. اغلب برنامه‌های کارآفرینی مانند برنامه‌های نیروهای متخصص امتیازمحور است.


مهاجرت از طریق کار آفرینی
مهاجرت از طریق خود اشتغالی

مهاجرت از طریق خود اشتغالی 

هنرمندان و ورزشکاران می‌توانند از طریق برنامه خوداشتغالی کانادا اقامت دائم این کشور را اخذ کنند. این برنامه فدرال می‌باشد. برخلاف برنامه‌های امتیاز محور کانادا، این برنامه کیفیت محور است و داشتن سابقه کار مرتبط و توانایی مشارکت در فرهنگ یا ورزش و اقتصاد کانادا، از مولفه‌های اصلی این برنامه مهاجرتی است.

مهاجرت از طریق استارتاپ

داشتن ایده های استارتاپی و تجاری و پیدا کردن یک شتاب‌دهنده در کشورهای مختلف از جمله کانادا از جمله روش‌های مهاجرت کاری است.


مهاجرت از طریق استارت آپ

مزیت های مهاجرت کاری برای اخذ اقامت دائم


اولین و مهم‌ترین مزیت این نوع روش مهاجرتی اخذ اقامت دائم است. همان طور که در صفحه  مهاجرت توضیح داده شد، اشخاص دارنده‌ی اقامت دائم اصولا از کلیه حقوق شهروندی مانند بیمه درمانی و حق تحصیل، کار و … به غیر از حقوق سیاسی بهره‌مند هستند. دومین مزیت نیاز آن کشور به تخصص متقاضی است و او می‌تواند بعد از ورود وارد بازار کار در کشور مقصد شود. مزیت سوم نیز اخذ شهروندی و اخذ پاسپورت کشور مقصد بعد از اقامت به میزان مقرر در قانون آن کشور است. مثلا دارنده‌ی اقامت دائم کانادا، علاوه بر این که از حق کار و تحصیل، بیمه درمانی رایگان، تحصیل رایگان، پرداخت شهریه ارزان‌تر در دانشگاه نسبت به خارجی‌ها برخوردار است، در صورتی که حداقل سه سال در بازه‌ی زمانی پنج ساله در کانادا اقامت داشته باشد، می‌تواند شهروندی کانادا را درخواست کند.


2) مهاجرت کاری با جاب آفر


یکی از راه‌های تامین نیروی کاری در رشته‌های مختلف کاری جذب نیروی متخصص خارجی است. از این روی کشورهای مختلفی قوانین تسهیل کننده‌ای وضع می‌کنند تا کارفرماها بتوانند برای نیروهای متخصص خارجی جاب آفر یا همان پیشنهاد شغلی صادر کنند و سپس متقاضی بعد از توافق با کارفرما و اخذ جاب‌آفر برای اخذ اقامت کاری (work visa یا work permit) اقدام نماید. کشورهای کانادا ، استرالیا، نیوزلند، و کشورهای اروپایی مانند آلمان و کشورهای عربی مانند عمان از جمله کشورهایی هستند که امکان مهاجرت کاری با جاب‌آفر را دارند. رشته‌های کاری مورد نیاز کشورها به صورت ادواری و براساس نیاز آن‌ها همواره در حال تغییر است. کادر درمان، Tech Workers، مهندسین، نیروهای فنی و مهارتی، متخصصین حوزه مالی و اداری و بازرگانی، مدیران پروژه و غیره از جمله مشاغل مورد نیاز (Occupation in Demand) محسوب می‌شوند. مهاجرت کاری با جاب‌آفر شامل برنامه کارآموزی (Ausbildung) کشور آلمان نیز می‌شود. برای مهاجرت کاری با جاب‌آفر باید به اقتصاد کشور هدف و نرخ بیکاری و تعداد آفرهای صادر شده در رشته مورد تقاضا توجه کرد. در بعضی از کشورها نیز با ثبت شرکت می‌توان اقامت کاری اخذ نمود. لازم به ذکر است که مهاجرت کاری با جاب‌آفر اقامت موقت است و در اکثر کشورها امکان اخذ اقامت دائم بعد از اقامت کاری و کار در کشور هدف وجود دارد. ممکن است برای مهاجرت کاری با جاب‌آفر نیاز باشد تا مدارک شغلی و تحصیلی متقاضی از طریق مراجع رسمی در کشور مقصد ارزیابی و تایید شود. در بعضی از کشورها مانند کانادا سازمان‌هایی برای صدور مجوز جذب نیروی کار خارجی وجود دارند که کارفرما می‌بایست تایید این مراجع را برای استخدام نیروی کار خارجی اخذ نماید. متقاضی می‌بایست پس از اخذ جاب‌آفر نسبت به درخواست ویزا و اقامت کاری از طریق سفارت یا اداره مهاجرت آن کشور اقدام نماید.


مزیت های مهاجرت کاری با جاب آفر


مهم‌ترین مزیت داشتن قرارداد شغلی (Job Offer) از یک کارفرما در کشور مقصد، داشتن حقوق و دستمزد از ابتدای مهاجرت است که دغدغه‌ی اصلی هر شخص متقاضی مهاجرت است. مزیت دیگر آن کسب تجربه‌ی کار در فضای بین‌المللی به صورت حرفه‌ای‌تر است. اشخاصی که علاقمند به آموزش و پیشرفت در رشته‌ی کاری خود هستند، می‌توانند با کار کردن در کشورهای پیشرفته مهارت‌های خود را ارتقاء دهند. همچنین شخص دارنده‌ی اقامت کاری، اصولا می‌تواند بعد از مدتی که در قوانین کشور مقصد پیش‌بینی شده است، نسبت به اخذ اقامت دائم اقدام کند.

3) مهاجرت کاری بدون جاب آفر

مهاجرت کاری بدون جاب‌آفر نیز امکان‌پذیر است. برخی کشورها مانند آلمان، اقامت موقتی تحت عنوان ویزای جستجوی شغلی (Job Seeker) به متقاضیان اعطا می‌کنند تا متقاضی شخصا در کشور مقصد حضور پیدا کند؛ در مدتی که ویزای ایشان اعتبار دارد، مشاغل مورد نیاز را جستجو کرده، در صورت قبولی با کارفرما قرارداد ببندد و اقامت خود را به اقامت کاری با جاب‌آفر تبدیل نمایند. همچنین در بعضی از کشورها مانند کانادا، همسر اشخاصی که اقامت تحصیلی دارند، می‌توانند ویزای کاری باز یا (Open Work Permit) دریافت کنند و سپس مشاغل مورد نیاز را جستجو کرده و در صورت قبولی با کارفرما قرارداد ببندد و اقامت خود را به اقامت کاری با جاب‌آفر تبدیل نمایند.

 
 
محدودیت سنی ویزای کاری

سن متقاضی :

اولین و مهمترین شرط برای مهاجرت کاری سن متقاضی است؛ زیرا متقاضی می‌بایست توانایی جسمی لازم برای ایفای نقش در اقتصاد کشور مقصد را داشته باشد. حداقل و حداکثر مشخصی برای مهاجرت کاری نمی‌توان درنظر گرفت؛ زیرا قوانین کشورها و همچنین برنامه‌های مهاجرتی شرایط و ضوابط متفاوتی دارند، اما به طور کلی بازه‌های سنی زیر برای روش‌های مهاجرتی کاری توصیه می‌شود :

  •  از ۲۰ تا ۳۵ سال برای مهاجرت کاری برای اخذ اقامت دائم در برنامه‌های نیروی متخصص

  • از ۳۰ تا ۴۵ سال برای مهاجرت کاری برای اخذ اقامت دائم در برنامه‌های کارآفرینی و خوداشتغالی

  • از ۱۸ تا ۲۵ سال برای مهاجرت کاری با جاب‌آفر در برنامه کارآموزی آلمان (Ausbildung)

  • از ۲۵ تا ۴۵ سال برای مهاجرت کاری با جاب‌آفر



مهارت لازم برای ویزای کاری

مهارت کاری :

اساس و دلیل مهاجرت کاری، داشتن مهارت است. این مهارت می تواند از طرق مختلف کسب شده باشد. کسب مهارت در بعضی از روش های مهاجرت کاری مانند برنامه های نیروهای متخصص، برنامه های کارآفرینی و همچنین برای مهاجرت کاری با جاب آفر در مشاغل نظام مند (Regulated) حتما می بایست به شکل آکادمیک و دانشگاهی باشد و متقاضی باید مدارک تحصیلی و ریزنمرات خود را ارائه نماید. برای سایر روش های مهاجرتی کسب مهارت می تواند غیر آکادمیک و دانشگاهی هم باشد یعنی از طریق دوره های آموزشی کوتاه مدت انجام شده باشد. دوره های آموزشی فنی و حرفه ای از شاخص ترین این دوره ها است. برای مهاجرت کاری با جاب آفر در بسیاری از مشاغل نیازی به داشتن مدارک دانشگاهی نیست اما داشتن دیپلم (۱۲ سال تحصیلی دانش آموزی) تقریبا برای تمامی برنامه های مهاجرت کاری الزامی است.



سابقه کار برای ویزای کاری

سابقه کار :

در کنار داشتن مهارت شغلی، داشتن سابقه ی کار از ضروری ترین شرایط مهاجرت کاری است. متقاضی حتما باید در مهارتی که کسب کرده است سابقه کار کافی داشته باشد. تقریبا در تمامی برنامه های مهاجرت کاری داشتن سابقه ی کار الزامی است. دلیل داشتن سابقه ی کار میزان ارتقای مهارت های عملی متقاضی است.  هرچقدر شخص سابقه ی کار بیش تری داشته باشد، و هرچقدر سازمان یا شرکتی که متقاضی در آن جا مشغول به کار بوده باشد معتبرتر باشد، تخصص و تجربه ی بیش تری کسب کرده است. به غیر از اشخاص خویش فرما و خوداشتغال، اثبات سابقه ی کار از طریق گواهی سازمان تامین اجتماعی امکان پذیر است. در صورتی که متقاضی فاقد سابقه ی کاری در تامین اجتماعی باشد می تواند از شرکتی که در آن جا استخدام بوده گواهی شغلی دریافت کند که این گواهی ارزش حقوقی کمتری نسبت به گواهی تامین اجتماعی دارد. میزان سابقه ی کار در برنامه های مهاجرتی کاری متفاوت است.  



دانش زبان برای ویزای کاری

دانش زبان :

بدیهی است که شخص متقاضی مهاجرت کاری باید از سطح مناسبی از زبان برخوردار باشد. برای اثبات تسلط بر زبان کشور مقصد متقاضی می بایست در مراکز رسمی آزمون دهد و نمره ی مورد نظر را کسب کند. نمره ی آزمون زبان در برنامه های مختلف مهاجرت کاری متفاوت است. برای برنامه های اقامت دائم نیروهای متخصص (Skilled Workers)، هرچقدر نمره اخذ شده بالاتر باشد امتیاز کلی و در نتیجه شانس قبولی درخواست متقاضی بالاتر خواهد بود. برای برنامه های اقامت موقت مانند جاب آفر نیز داشتن نمره ای در سطح خوب شانس قبولی متقاضی را برای گرفتن تایید کارفرما و سپس ویزا افزایش می دهد.



جهت مشاوره و دریافت ویزای کاری می‌توانید از طریق لینک روبه‌رو اقدام کنید.


بهترین کشورها برای مهاجرت کاری


بهترین کشور برای مهاجرت کاری بستگی به شرایط متقاضی دارد. به طور کلی اگر بخواهیم به مسائلی که میتواند در انتخاب بهترین کشور موثر باشد باید به وضعیت اقتصادی و سیستم مهاجرتی کشور مقصد توجه کرد. نرخ بیکاری ،حقوق کارگران، فرآیند استخدام، سیستم مالیات ،فرآیند اخذ ویزای کاری و سپس اقامت دائم و شهروندی، ثبات و رفاه اقتصادی، آب و هوا، تناسب درآمد و هزینه‌ها مواردی است که می‌تواند در انتخاب کشور مقصد برای مهاجرت کاری تاثیرگذار باشد. نرخ بیکاری مهمترین شاخصی است که متقاضی مهاجرت کاری باید بدان توجه کند.



 
 

نرخ بیکاری در کشورهای معتبر جهان در سال ۲۰۲۲

استرالیا
امریکا
بریتانیا
کانادا
آلمان
سوئد
ایتالیا

مهاجرت کاری به آلمان

کشور جمهوری فدرال آلمان همواره به عنوان یکی از گزینه های برتر کاری ایرانیان در اروپا به شمار میرفته است. آلمان پاسپورت بسیار قدرتمندی دارد؛ به طوریکه در شاخص برترین پاسپورت های دنیا، در رده دوم قرار دارد. آلمان اقتصاد پویا و صنایع فعالی دارد. به طوری که نرخ بیکاری در کشور آلمان در سال 2021 حدودا 3.5 درصد بود که نسبت به سال 2020، 0.28 درصد کاهش داشته است. از سال 2016 تا به الان بیش از 10 میلیون فرد خارجی در آلمان مشغول به کار و زندگی شدند؛ که این رقم 12 درصد جمعیت کل آلمان را شکل میدهد. بنابراین، همواره از نیروهای کار متخصص استقبال میکند. روش های مهاجرت کاری به آلمان شامل موارد ذیل است.

  • ویزای کاری با جاب آفر
  • ویزای جستجوی کار (جاب سیکر)
  • ویزای کارآموزی یا آوسبیلدونگ
  • ویزای خوداشتغالی از طریق ثبت شرکت


شرایط گرفتن ویزای جاب سیکر آلمان

برای اخذ ویزای جاب سیکر آلمان، افراد باید معیار‌های واجد شرایط بودن را داشته باشند تا بتوانند این ویزا را دریافت نمایند. این نوع ویزا معمولا به افرادی تعلق می‌گیرد که دارای تخصص علمی و یا در یک زمینه مهارت کافی را داشته باشند. این شرایط شامل:

  • شهروند یکی از کشور‌های جهان سوم
  • حداقل 5  سال سابقه کار مرتبط
  • اثبات تمکن مالی
  • داشتن مدرک تحصیلی یا فنی
  • رسمیت شناخته شدن مدارک شما توسط آلمان
  • تسلط به یکی از زبان های انگلیسی یا آلمانی (دانستن حداقل زبان B1 برای آلمانی لازم است)

نکته: دارا بودن سطح زبان بالا برای افرادی که مدرک تحصیلی بالایی ندارد از اهمیت بیشتری برخوردار است.



مهاجرت کاری به کانادا

مساحت جغرافیایی گسترده (دومین کشور بزرگ دنیا)، اقتصاد قوی (جزء ده اقتصاد برتر دنیا)، جمعیت کم (حدود ۳۸ میلیون نفر) و سیاست های مهاجرپذیری (سالانه حدود پانصد هزار نفر) کانادا را در صدر کشورهای مهاجرپذیر دنیا برای اشخاص متقاضی مهاجرت کاری قرار داده است. از مزیت های کانادا داشتن برنامه های مهاجرت کاری برای اخذ اقامت دائم است. ایرانیان با تعداد ۱۵۵ هزار نفر مهاجر، حدود نیم درصد از جمعیت کانادا را تشکیل داده اند. روش های مهاجرت کاری به کانادا شامل موارد ذیل است:


  • برنامه های فدرال و استانی نیروی متخصص
  • برنامه های کارآفرینی
  • برنامه خوداشتغالی فدرال
  • برنامه فدرال استارتاپ
  • ویزاهای کاری با جاب آفر و بدون جاب آفر

مهاجرت کاری به آمریکا

ایالات متحده آمریکا همواره جزء برترین مقاصد مهاجرتی متقاضیان بوده است. این کشور به دلیل داشتن بزرگ ترین اقتصاد دنیا (بیشترین تولید ناخالص داخلی و ثروت خالص جهان) همواره مقصدی عالی برای متقاضیان مهاجرت کاری بوده است. آمریکا دارای قوی ترین اقتصاد از نظر فناوری است و برای متخصصین در این زمینه فرصت های شغلی بسیار زیادی وجود دارد. از ۵۰۰ شرکت بزرگ دنیا ۱۲۱ شرکت در این کشور قراردارند. روش های مهاجرت کاری به آمریکا شامل موارد ذیل است:

  • انواع ویزاهای کاری
  • انواع ویزاهای نخبگان

مهاجرت کاری به استرالیا

یکی از کشورهایی که همواره مهاجرین بسیاری را از سراسر دنیا به خود جذب میکند، استرالیاست. استرالیا یکی از قدرتمندترین اقتصاد های دنیا را دارد و اکثر کسانی که متخصص هستند و به دنبال آینده شغلی بهتر هستند، از استرالیا به عنوان یکی از سه مقصد برتر مهاجرتی خود یاد میکنند. استرالیا به دلیل کمبود جمعیت، همواره تمایل خود را به پذیرش نیروهای متخصص در رشته های مختلف صنعتی و خدماتی نشان داده و چشم انداز خوبی برای افراد جویای کار رسم میکند. استرالیا در سال 2020-2021 برنامه های متعددی را به مهاجرت کاری خود اختصاص داده که برخی از آنها عبارتند از:

  • ویزای حمایت کارفرما
  • ویزای معرف ایالت
  • ویزای معرف منطقه ای
  • ویزای نوآوری و سرمایه گذاری تجاری
  • ویزای گلوبال تلنت
  • ویزای مستقل ماهر
  • ویزای تلنت

مهاجرت کاری به نیوزلند

نیوزلند جزیره‌ای کوچک و همسایه ی شرقی استرالیا و هفتمین کشور جهان از نظر شاخص‌ توسعه انسانی است. فضای کاری این کشور تعادل مناسبی را با افراد نگه داشته و در این زمینه در رده ششم جهانی قرار دارد. به عبارتی دیگر، زندگی کاری افراد تداخلی در زندگی خانوادگی و شخصی آن‌ها ایجاد نمی‌کند. کیفیت زندگی عالی، آب و هوای مناسب و فرهنگ غنی، نیوزلند را تبدیل به مکانی دلخواه برای زندگی خانوادگی و فردی کرده است.


مهاجرت کاری به اروپا

اروپا همواره جزو مقصد های رویایی برای مهاجران جهان بوده و با توجه به کمبود جمعیت و کهن سال بودن جمعیت آن، تبدیل به مقصدی جذاب برای نیروهای متخصص از سراسر دنیا میشود. اگر فردی بتواند جاب افر از اروپا بگیرد، کیفیت زندگی و درآمد او بهتر میشود و با وصل شدن به بازار جهانی، موقعیت های بهتری برای او پدید خواهد آمد. کشورهای آلمان، سوئد، هلند، دانمارک از شاخص ترین این کشورها هستند.

مهاجرت کاری بدون زبان

همانطور که گفته شد، اهمیت داشتن دانش و مدرک زبان از موارد مهم مهاجرت کاری است. اصولا شرکت ها برای اعطای جاب آفر و کشورها برای اعطای ویزای کاری یا اقامت دائم مدرک زبان را درخواست می کنند . اما این امکان در برخی موارد استثنایی وجود دارد که متقاضی بدون داشتن مدرک زبان بتواند در روش های خاصی از مهاجرت کاری اقدام کند. بعضی از برنامه های مهاجرت کاری مانند خوداشتغالی فدرال کانادا، مهاجرت کاری با جاب آفر و یا مهاجرت کادر درمان الزامی برای ارائه مدرک زبان وجود ندارد. اما توصیه می شود برای پایین آوردن ریسک متقاضیان مهاجرت کاری حتما مدرک زبان با نمره ی مورد نظر را اخذ کنند.

مهاجرت کاری بدون سابقه کار 

یکی از اصول مهم مهاجرت کاری، داشتن سابقه‌ی کاری است. بدون سابقه کار، دریافت جاب آفر یا پیشنهاد کاری از سوی کارفرما تقریبا غیرممکن است. البته متقاضیان می‌توانند از طریق دوره‌های کارآموزی مانند اوسبیلدونگ آلمان بدون سابقه کار ویزای کاری دریافت کنند. همچنین می‌توانند از طریق تحصیل مهاجرت و پس از فارغ‌التحصیل شدن ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل کنند.

مشاغل مورد نیاز برای مهاجرت کاری

کشورهای مختلف جهان، مخصوصا کشورهایی که کمبود جمعیت دارند و یا جمعیت آنها رو به پیری است، هر ساله لیستی را تحت عنوان لیست مشاغل موردنظر منتشر میکنند. افرادی که در زمینه های مورد نیاز آن کشورها تخصص دارند، میتوانند با جمع آوری یک سری مدارک برای ویزای کاری آن کشور اقدام کنند. این روند پس از مدتی منجر به اخذ اقامت دائم و بعدا تابعیت آن کشور میشود. از کشورهایی که لیست سالیانه منتشر میکنند، میشود به آلمان، کانادا، استرالیا و نیوزلند اشاره کرد.

مهاجرت کادر درمان 

به دلیل کمبود کادر درمان از جمله پزشکی، داروسازی، دندان پزشکی، پرستاری و یا سایر مشاغل مرتبط با کادر درمان و افزایش جمعیت سالمندان، اکثر کشور ها به ویژه کشورهای پییشرفته، از جذب کادر درمان استقبال میکنند. مشاغل حوزه درمان و سلامت نظام مند و سازمان یافته هستند؛ یعنی متقاضیان باید مدارک خود را از طریق سازمان های ذی صلاح در کشور مقصد ارزیابی و معادل سازی کنند. خوشبختانه، اکثر کشورهای خارجی مدارک تحصیلی ایرانیان در رشته های پزشکی و پیراپزشکی را به رسمیت میشناسند. البته گاهی اوقات لازم است این اشخاص واحدهای درسی به صورت تئوری و عملی گذرانده و یا حتی آزمون هایی را در کشور مقصد بدهند تا مدارک تحصیلی آن ها مورد تایید قرار گیرد. کشورهای سوئد، دانمارک، استرالیا، کانادا، آلمان و حتی کشورهای عربی، از جمله کشورهای مناسب برای مهاجرت کادر درمان است.


کاریابی بین المللی

یکی از خدمات تخصصی که در اکثر کشورهای دنیا توسط اشخاص دارای مجوز انجام می شود خدمات مشاوره شغلی و کاریابی بین المللی است. کاریابی های خارجی از طریق مشاوره و کمک به جمع آوری مدارک و مکاتبه با کارفرماها در کشورهای خارجی به کارجویان بین المللی کمک می کنند تا مسیر آن ها با شفافیت بیشتری طی شود. شایان ذکر است که کارجویان بین المللی خود نیز می توانند کلیه امور مربوطه را انجام دهند. وجود کاریابی های بین المللی باعث می شود زمان متقاضی ذخیره شود و اقدامات ایشان با تخصص و تجربه ی بیشتری اقدام شود. متقاضیان باید توجه داشته باشند که استفاده از کاریابی های بین المللی تضمینی برای حصول نتیجه نخواهد داشت و مرجع تصمیم گیری کارفرما یا سفارت یا اداره مهاجرت در کشورهای مقصد است.


جهت دریافت مشاوره مهاجرت کاری با ما در تماس باشید.


مهاجرت کاری با فیدس


خدمات بین المللی فیدس با داشتن مجوز های رسمی و قانونی در زمینه کاریابی خارجی و با تکیه بر تیم متخصصین خود در زمینه های حقوقی بین المللی و کاریابی خارجی و همچنین داشتن پرونده های موفق در زمینه های مهاجرت کاری می تواند مشاوری مطمئن برای ارائه اطلاعات دقیق و به روز و همچنین انجام امور مربوط به مهاجرت کاری متقاضیان باشد. نگارش رزومه ی کاری، نگارش انگیزه نامه شغلی، طراحی پورتفولیوی کاری، ساخت و مدیریت صفحات مجازی شغلی، نگارش بیزینس پلن و طرح توجیهی، مکاتبه با کارفرماها و شرکت های خارجی، گرفتن وقت سفارت، پرکردن فرم های سفارت و سایر امور مربوط به اخذ اقامت موقت و دائم در برنامه های مهاجرت کاری مانند جاب آفر، آوسبیلدونگ، جاب سیکر، نیروی متخصص، کارآفرینی و خوداشتغالی از جمله فعالیت های این مجموعه می باشد.